söndag 20 juni 2010

Mona och Moneybrothers höjer tempen



Går i morgon in på sista veckan av riksdagsarbetet på plats i Stockholm. Resten av mandatperioden ska användas på hemmaplan i Norrbotten till att vinna nästa. Om 89 dagar är allt över. Känns så kort tid så jag kan bli stressad för mindre, snart är valrörelsen över. Samtidigt möter jag många som mest ser ut som ufo:n när jag börjar prata om val. Va, är det val nu igen? Ja, tänka sig, äntligen är det dags för val igen och vi får alla själva lägga vår röst på det parti vars värderingar och ideologi vi tror bäst bygger ett framgångsrikt Sverige.

Längtar verkligen till när valtemperaturen stiger och mer eller mindre allt fokus under ett par dagar handlar om vår gemensamma morgondag och framtid. En del av temperaturhöjningen bidrar definitivt Almedalsveckan med. Blir spännande att höra vilka vallöften som kommer att släppas och vilka utspel som kommer att avlösa varandra under veckan. Själv kommer jag att vara på plats för att medverka vid ett par seminarier och aktiviteter och inte minst stå värd för frukostseminarietAllvarligt talat, har du barnglasögon på dig? tillsammans med LOs vice ordförande Ulla Lindqvist. Platsen är Hamnplan, torsdag 8/7 kl 09.00-10.30. Varmt välkomna!

Är man på plats på Gotland får man bara inte missa när Mona och Moneybrothers röjer lös i Almedalen under vår dag i Almedalen. Vill man ta del av mer intressanta saker kan man med fördel besöka på Rödgrönablogg och läsa mer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar