tisdag 7 september 2010

Ryggdunk och glada tillrop ger energi

Valrörelsen rullar på i 120 och nu är det dags att lägga i ytterligare en växel. Kroppen är lite mör, sömnkontot ligger på minus, aktiviteterna avlöser varandra från tidig morgon till sen kväll och kryddas rätt ofta dessutom med 20-25 mils bilfärd innan man kommer hem eller anländer nästa ort i vårt vackra län för en ny kampanjdag. Tufft är bara förnamnen och ändå är detta helt underbart och fantastiskt. Älskar verkligen valrörelser och tur är väl det för annars skulle jag redan varit död vid den här tidpunkten = ) Imorgon när vi vaknar är det bara 11 dagar kvar. Sen är allt över. Gå och rösta. Nu är det jämnt!

Energi får jag i övertygelsen om att detta verkligen är ett vägval, hur ska framtiden se ut och vad bygger ett starkt samälle? Minskade klyftor och jämlikhet står mot fortsatta skattesänkningar som svar på alla utmaningar och ökade klyftor.

Men visst hjälper det också till när dunkarna avlöser varandra. Vill passa på att tacka mina fantastiska vänner Linnea, Fredrik och Viktoria för deras roliga och annorlunda kampanj på temat Dunka Fredrik i ryggen. Besök gärna hemsidan, ta del av kampanjen, sprid, dela, kryssa och dunka du också nästa gång vi träffas. Tillsammans kan vi lyckas få till ett maktskifte för fler jobb, satsningar på välfärden och ett bättre klimat.

Nu väntar sängen, imorgon 3 stycken klasspressentationer med förstagångsväljare innan dagen fortsätter med valstuga, telemarketing och dörrknackning innan det är dags att vända hemåt igen för att sova. Sen är det bara 10 dagar kvar...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar