tisdag 27 april 2010

Sätt Mona på tronen och spaden i jorden!



Kan bara instämma med Feven, det är dags att sätta Mona på tronen. Vårt land behöver en ny färdriktning och en ny statsminister. Idag är det 144 dagar kvar till maktskifte och din insats är avgörande för att vi ska lyckas. Hör gärna av dig direkt till mig ifall du finns i Norrbotten och vill bidra på olika sätt. Du är också välkommen ikväll på vårt Rödgröna mingel ute på LTU, Uni:k vid 19.00 tiden.

Med Mona vid rodret och en rödgrön majoritet i riksdagen blir det också historiska satsningar på infrastrukturen. Höghastighetståg och Norrbottniabana är bara två av några nationellt strategiska satsningar som vi igår presenterade. Borgarna surar så klart eftersom vi visar att man som regering kan göra betydligt mycket mer såväl för kommunikationerna som jobben och klimatet. Men då måste man ju också våga släppa sänkta skatter på lånade pengar som sin enda lösning på alla världens och vardagens problem.

På hemmaplan i Norrbotten presenterade vi igår den rödgröna satsningen och fick bra genomslag. Så snart får vi väl än en gång se borgare tomta runt på spåret, på samma sätt veckorna innan valet 2006, för att försöka dölja verkligheten att med fortsatt borgerligt styre förblir Norrbottniabanan en länsangelägenhet vilket är helt fel perspektiv. Sverige tjänar på att Norrbotten går bra!

Ta en runda förbi dagens mediarapportering i ex NSD, SR, SVT, Tv4 eller bland andra bloggar som också berör Norrbotniabanan och vår rödgröna kraftfulla satsningar på infrastruktur för jobb, klimat och framtid!
Det är hög tid att ge Sverige en annan färdriktning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar