söndag 21 februari 2010

Varför har februari bara 28 dagar?

Vet inte varför februari alltid blir en månad i fullständigt kaos och med en arbetsbörda utöver det vanliga? I år dessutom kryddad med valrörelseplanering och en stundande Örnkongress. Måste ju vara för att februari saknar ett par dagar eller hur? Eller så vet jag det, men försöker alltid förtränga det, i tron att jag just detta år utan större problem kommer kunna tränga in motionssvar, årssammanställningar, programskrivningar och allt annat som hör årsmötestider till.

Börjar dock sakta men säkert få kontroll över tillvaron och har nu kommit till det stadie att jag faktiskt en och annan gång är klar med något flera timmar innan deadline. Tänkte dock ladda ur februari rejält och börjar om ett par timmar en intressant sista vecka med två dagar i Köpenhamn för att diskutera barns rättigheter och hälsa tillsammans med nordiska vänner. Tar sedan på uppresan med mig två kollegor till Kiruna för att under två dagar bredda kunskapen i riksdagen om vårt län, dessa två har aldrig varit norr om Gävle. Finns ju som sagt var en hel del kvar att se och lära. Blir en resa med fokus på stadsflytt, kommunikationer och turism med besök hos bla LKAB, Icehotel och Esrange. Lär får skäl att återkomma till vårt Kirunabesök här framöver.

På torsdagkväll blir det sedan fastställande av vår kommunfullmäktigelista hemma i Luleå. Alltid spännande att höra diskussionerna och se vilka som får förtroendet att företräda vårt parti inför höstens val.

Så med andra ord, läs en annan blogg i veckan och välkomna tillbaka! = )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar